Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
Witam,
Dawno tu nic pisano, bo większość spraw była ostatnio załatwiana publicznie
Ad rem
Za nami połowa serwera, która była bardzo burzliwa, ale nie miejsce tu na pisanie kroniki, którą ktoś już się zajął na Forum ogólnym
Przed nami druga część, która, mam nadzieję, że wszyscy o tym pamietają, zakończy się budową Cudów
Sytuacja polityczna zaczeła nam sprzyjać na tyle, że możemy się spokojnie zająć planowaniem dalszych działań prowadzących do wygrania serwera.
Martwi mnie marazm panujący w naszych Sojuszach i brak odzewu części graczy na prośby/zalecenia dotyczące fejków, aktualizacji TT i doprowadzania stanów wojsk do limitów określonych przez ackacpra Koordynatora Off wszystkich Skrzydeł ELITE
Zmusza mnie to do przeprowadzenia działań, które zdyscyplinują naszych graczy do większego zaangażowania, bo czasu zostaje nam coraz mniej z każdym dniem
Mam już listę graczy, którzy nie kwapią się do aktualizowania TT i ociągają się z rozwojem wojsk na swoich kontach
Podsumowując:
Off - 200% popa
Deff - 100% popa
Aktualizacja i weryfikacja TT
Osoby, które nie spełnią tych wymagań w ciągu tygodnia zostaną przesunięte do ELITE A
Jak znam życie zwolni się sporo miejsca i w ELITE SH i w ELITE V, zatem uważam, że zaproszenia powinni otrzymać gracze z ELITE E, które to skrzydło zostałoby tym samym wchłonięte w struktury Skrzydeł SH i V.
Co nam to wszystko da ?
Bat na tych, którzy nie chcą, bo wierzę, że mogliby, równać do limitów napisanych powyżej
Nadejdzie czas, że braki nam wytkną raportami wrogowie, którzy też będą chcieli wybudować Cudy
Czas na wykonanie przez wszystkich limitów i rzetelnej aktualizacji TT: TYDZIEŃ
Proszę wszystkie Zarządy o rozesłanie massów w tej sprawie w swoich Skrzydłach
Druga sprawa:
ELITE V zasiedla okolice koordów 120|200, aby opanować jak najwiekszą część ćwiartki, bo Cudy jak wiadomo będą rozmieszczone losowo. Proszę ELITE SH o zasiedlenie innej lokacji. Cropy najpierw dla zaufanych graczy, a później surowcówki reszty graczy