Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
jak widzę elita atakuje nasz sojusz GumisieA
tutaj jest raport z ostatniego ataku. ofiarą padł pomian:
http://travilog.org.ua/pl/7794659/acacd ... 4280c947b7
wczesniejszy atak
http://travilog.org.ua/pl/1108930/95836 ... 85eb170956
problem jest taki, ze to jeden gosc atakuje http://s5.travian.pl/spieler.php?uid=15556.
nasi gracze nie zgłaszają w ogóle że są atakowani, nie odzywają się, a są często farmieni.
po wybiciu woja w naszych wioskach ataki idą z innych osad Elity.
moja osada jest nietknięta, bo też nie ma wiosek elity w moich okolicach ( w ogóle to mało kto się przy mnie uchował )
no więc sprawa jest taka, żeby coś konkretnego przedsięwziąć, bo Ci nasi gracze widać, ze sobie nie radzą i stają się farmami.
crash tester
przepraszam ten gość chwali się czy żali bo nie kumam o co mu chodzi
mamy z farm rezygnować bo co zaatakują na śmieszny jest
Rekrutant ELITE VETERANS
jak wyżej o co chodzi
jeśli to ich dyplomata to rokuje im przyszłość naprawdę różową
crash tester
Ciekawe kiedy miśki sie skumają że trzeba było z nami gadać a nie z selekta i sie odezwą bo z tego co wiem oni raczej są tchórzliwi i na s1 już po dupie dostają
ps. Ja z nimi gadać nie chcę jakby coś
Rekrutant ELITE VETERANS
rozsypią się takie sojusze budowane pod popa nie maja szans bytu
nie jeden sojusz już przez to upadł
Gumiciołki po rekrutowały odpady radioaktywne-farmy z s6 i teraz mają problemy , że też smród musi się czepiać człowieka i nie odpuszcza
Post Re: ataki Elity
dziunia. napisał(a):
O tym sojuszu już wcześniej pisałam ale pozostało to bez echa.
Elita to sojusz,który przyszedł za Gumisiami z s1 .
Śmiem podejrzewać,że jeszcze będziemy mieli z nimi sporo problemów,dlatego trzeba sie organizować w grupy bojowe..nawiązywac przyjażnie z sąsiadami ,żeby szybko móc zareagowac
Wszystkie sojusze Elita to gracze w wiekszości z s6 plus znajomi z innych serwerów, wiem bo byłem z nimi na początku jeszcze gdy w planie było powstanie VC. Rozpad VC zanim powstalo spowodowane było odejściem Mathiasa. Potem nie mogli sie dogadać co do nazwy sojuszu i powstała Elita oraz Emeryci/Renciści i weterani. Jest tam sporo graczy z czołówki s6 i mimo że to był classic to mieliśmy tam naprawde spore armie, wiec nie należy ich lekceważyć. Przyszliśmy i chcieliśmy opanować ćwiartke +/+ wiedząc że Gumisie bedę w -/+. Na zadne ugody napewne nie pójdą.
Jak ktoś spyta co ja tu robie i czy nie jestem kretem, to mówie stanowcze nie. Gram tam gdzie jest dobra atmosfera i zgranie, w Elicie doszli do władzy gracze z którymi nigdy nie miałem dobrego kontaktu i nie chciałem do nich przechodzić. Stare znajomości zostawiłem na s6, mam tu tylko trójke naprawde dobrych znajomych(jedna w selekcie, a dwóch bez sojuszu) z którymi utrzymuje kontakt.Tyle w temacie pozdrawiam
Numer GG: 1875122
Nacja: Germanie
Link do profilu: http://s5.travian.pl/spieler.php?uid=22888
Odpowiedz z cytatem
Nowy post Re: ataki Elity
Sorry ale już mi się niedobrze robi jak patrze na to co się dzieje w GumisiachA. Część graczy jest notorycznie farmiona, wojska ich są wybijane w pień każdego dnia, a gracze udają, że nic się nie dzieje. do piątku będę rzadko grał, ale potrafię wysłać wojo gdzieś dalej, żeby nie czekało w wiosce na najazd, czego nie potrafią chyba zrozumieć moi sojusznicy. powiem krótko MASAKRA
crash tester
dziunia.
Kiedy tylko założyłam swoja wioske na s5 i zobaczyłam wokół siebie sojusz Elita ,oraz graczy w nim zebranych..wiedziałam,że raczej nie będą sie chcieli z nami zaprzyjażnic.
Oni dominują w +/+ i wiedzą o tym .podejrzewam,że zrobią wszystko,żeby nas z tej cwiartki wykurzyc.
Nasze działania moim zdaniem powinny byc ukierunkowane raczej na werbowaniu nowych graczy.Tylko to może umocnic naszą pozycje.
Kazdy kto ma wiochę w +/+ wie kto koło niego mocno i dobrze gra.
Można nawiązywac przyjaznie i zapraszac do naszego soja.
Im więcej nas będzie tym lepiej
odoaker2
Sorki za moj poprzedni post. Ale jakos tak mnie wzielo. No bo swoje wiem. Czytalem nie jeden mass z ELITE. Oni od poczatku gry sa nastawienie na "Umieszczenie Gumisi tam gdzie ich miejsce, czyli w piachu" Z nimi bedzie wojna, duza wojna bo sa dobzi. A o pokoju nie ma mowy...
mloddyyy
Nie wiem jak Wy, ale ja sie ciesze ze mamy wojne z ELITE Wiedzialem ze w tej cwiartce bedzie ciekawie i dlatego zalozylem tu druga osade Mam tylko nadzieje ze ELITE nie zaprzyjazni sie z EMERYTAMI I RENCISTAMI(mam ich dookola mnostwo) bo nie bedzie juz tak wesolo )
minima
dobrze by było, gdyby już te grupy powstały, dogadały się z SELEKTĄ i heja na ELITE. łączone ataki, a katapultami w stolice i po tygodniu nie ma wroga
ThunderEagle
Elite jezdzi po Gumisiach z +/+ jak na lysej kobyle , proby nawiazania dyplomacji ze strony slabszej strony ( bo oni tu niestety dominuja ) to jak proszenie o łaskę....
Bardziej podobalby mi sie pomysl "przekabacenia" lepszych graczy z Elite na nasza strone - i jestem pewny ze od tego rodzaju dyplomacji mamy fachowcow w naszych szeregach , ludzi z doswiadczeniem i autorytetem - ktorzy sie poza tym -znaja z ludzmi z Elite z poprzednich rozgrywek i wiedza kogo warto ....wdrożyć
Trident
Reasumują... Układu nie będzie, wojna jest... potrafią się chwalić i wywyższać... maja u nas kreta... dostana łupnia i organizacja jest w toku...
Rada ELITE VETERANS
No no to mi się zaczyna coraz bardziej podobać
Rekrutant ELITE VETERANS
he he Gumisie się zorientowali wreszcie ale nie spodziewałem się tego ze się nas boją