Sojusz ELITE VETERANS

Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Pełną aktywację na Forum, po wiadomości w grze, wykonują Administratorzy:
Silencer i Marcin L

• Index
  •  » Dyplomacja
  •  » Dyplomacja z ODT (sorry za nazwe,ale tak łatwiej) - co dalej piszczie

#1 2008-05-31 12:36:14

archangel

ELITE V

2903606
Punktów :   

Dyplomacja z ODT (sorry za nazwe,ale tak łatwiej) - co dalej piszczie

Archangel     31.05.08    
    RE^5:     12:43:46    
    sprobuje sam to zalatwic,ale wtedy bedzie na mnei ,odezwe sie i dam CI znac ,;0 milej soboty ,powineinm odpisac w 24h ,ale niekotrzy popili ,wiec nei wiem jak z aktywnoscia dzis bedzie

no nic trudno

do jack773 nie będę pisała bo nie jestem dyplomatką a mój sojusz nie udzielił mi upoważnień do rozmowy

pozdrawiam

no szkoda ,mailem nadzieje,na cos innego ,w koncu na calkowita jednosc, co do takiego ukladu ,to musisz skontaktowac sie z jack73 ,on jest w tej chwili przejsciowym dyplomata ,do czasu wybrania innego (lub tego samego), nie podejmuje decyzji o sosjzuszach sam , mialbym juz kilka wpisanych ,bo inne sojsuze psiza,ale wole zostawic to dyplomacie,jednakze jak kazda propozycje i ta przedstawie ``tymczasowej radzie``,pozdrawiam

myślałam na ten czas o czymś innym

Ja wraz z grupką moich znajomych (chyba głownie RiZ)

chcemy stworzyć dwa sojusze

Emeryci
Renciści

czyli do elity weteranów chcą dołączyć emeryci i renciści ale Elite
ale będziemy w swoich ambasadach (przynajmniej teraz gdy sprawy są jeszcze świeże)

podpisujemy ze sobą sojusze i walczymy z waszymi (naszymi) wrogami

Będziemy na swoim forum a jedynie 2-3 graczy na początek będzie miało dostęp do waszego forum aby przepływ informacji był lepszy

Nie mamy wodza ani rady... nie mamy nawet dyplomaty

każdy członek jest jak mały dyplomata jak mały wódz
chcemy zobaczyć jak to się sprawdzi

jasne asiu,ze jest ,tak samo i naforum jest miejsce na piwniczke,wielka prosba jest idealny spokoj i lad, nie zaognaimy sytuacji ,na forum sprzataja marcinli hacimal, naprawde na razie jest caycy

problem na ta chile postawienie kolejnych leveli amby,napsiz prosze ile osob konkretnei - czy wszystkie

w tej chwili jest 28/30

to jest do rozbudowania,ale do tej pory orbilem to sam(za swoje) ,teraz ludzie mi troche podeslali wiec kolejne dwa co postawilem wszysly jeden za moje jeden za ich,w tej chwili mam na kolejne,ale mam tez na 3ciego osadnika

no i bede szedl na silownie,wracal kolo 13 ,jesli nic sie nei stanie i mozecei poczekac, jak nie to zostane i bede kombinowal z rozbudowa teraz

czyli w skrocie :

- czy moge isc na silownei ,a transfery obiecuje ,ze w wiekszosci w ramach mozliwosci zalatwimydzis(no chyba ,ze porazi mnie koszt ,ktoregos tam z kolei lev amby)

- czy ewnetualnei sie dorzucie(albo jest ktos u Was z wyzszym levelem),wtedy by doszedl do mnie jako pierwszy i dla innych byloby miejsce na jego ambie,zanim nei rozbuduje swojej,lub bedziemy rozbudowywwac jego

pozdr

Witam Piotrze

Czy w elicie weteranów znalazłoby się miejsce dla Elity Emerytów i Rencistów ???

Pozdrawiam z bardzo słonecznego Gdańska
Joanna

http://travian.ping-timeout.de/sig1/pl5/8095.jpg

#2 2008-05-31 13:36:38

Pluszaczek

crash tester

7010210
Punktów :   
link do konta: http://s5.travian.pl/spieler.p

Re: Dyplomacja z ODT (sorry za nazwe,ale tak łatwiej) - co dalej piszczie

Jak ta "pani" do NAS wejdzie to domagam się publicznych przeprosin i nie ma to tamto

A i pewne osoby jak dla mnie są pozbawione praw obywatelskich - czytaj startu w wyborach

Jestem złośliwy nie wcale bo sam sobie taki zakaz dałem

"Nieporuszony niczym góra, niepowstrzymany niczym ogień, spokojny niczym las, zwinny niczym wiatr. Na niebie i na ziemi tylko mnie należy się podziw."

- motto na sztandarze Takedy Shingena

#3 2008-05-31 13:41:30

archangel

ELITE V

2903606
Punktów :   

nie wiem ,moze na razie ,rzeczywiście lepiej będzie niech sobie ``żyją ``trochę na boku ,może potem (Wam wszystkim ) trochę przejdzie , np. z okazji Świąt BN ,niech reszta napisze co myśli o tym
Pytanie co z paktem ,CI co chcieli przejść już chyba to zrobili/zrobią

Ostatnio edytowany przez archangel (2008-05-31 13:42:07)

#4 2008-05-31 17:51:33

24mikus

Moderator

Punktów :   

Ja mam niemiłe wspomnienia.
A i czy mnie oczy nie mylą czy są już u nas Ci którzy nas obrzucili błotem??!!!!!
Przepraszam ale żądam jakiś wyjaśnień, jak nie tu to na priv
I nie zgadzam sie na pakty z rencistami i emerytami. Mozemy wessac kilku z nich a reszta niech tonie.
Już sie napatrzyłem jak sie błaźniliście przed nimi.

Ostatnio edytowany przez 24mikus (2008-05-31 18:10:46)

#5 2008-05-31 18:36:42

JAROVIT666

Rada ELITE VETERANS

11542410
Punktów :   

Właśnie no co jak kto ale Themtwajew jest tu persona non grata sama nabruździła wiec nie sobie gra hen hen daleko od naszych spraw a najlepiej niech będzie moja sąsiadką to ja szybko teleportuję na inny server przy pomocy moich pał .Piotruś to tak samo jakbyś musiał grać z NETDOGIEM
Jak mam wybierać miedzy utratą przyjaciela 24mikus po to by wróg mógł grać z nami to wybór jest prosty nie ma dla niej miejsca u nas tak jak inie ma NAP-ów z nimi chcą do nas przejść najlepsi z nich co nie bruździli przeciw Nam to proszę bardzo.Reszta ma co chciała czyli zatracenie
no i sprawa ANU&ISSU czy to ma być "PUSZKA PANDORY" bo tracę kolejna osobę z przyjaciół jeśli tak ma być
Powiem wam tak moi drodzy na pewne osoby nie możemy sobie w sojuszu pozwolić bo to stwarza zagrożenie dla naszego spokoju jaki mamy
Ale co mnie cieszy niewymiernie to koniec mrzonek o VIGOUR COLETIVO które zagadało sie i zapluło nienawiścią własną )))))))))))
Piotrze nasz drogi barbarzyńco zaskoczyłeś nas dziś pewnymi transferami )))ANUSKE ja strawię ale 24mikus to nie wiem i rysko2000 to też nie ale Themtwajew to na 100% VETO .Dobra zamiast znowuż nad nimi debatowac idę pogadać z IR i ich zbliżyć do nas.

#6 2008-05-31 18:47:22

Pluszaczek

crash tester

7010210
Punktów :   

podobno konto anu&issue zostało przekazane co widać po braku spamu na forum co do innych osób to aż mnie dziwi że do nas ciągną definitywnie mówiły że ze mną i z Jarkiem grać nie będą a teraz tu przychodzę mała niekonsekwencja

"Nieporuszony niczym góra, niepowstrzymany niczym ogień, spokojny niczym las, zwinny niczym wiatr. Na niebie i na ziemi tylko mnie należy się podziw."

#7 2008-05-31 19:06:29

archangel

ELITE V

2903606
Punktów :   

wszyscy jesteście tacy sami mendy , muszą się obrażać na całe życie

mi odt podstępem zjadło konto(co na nie z >1000zł i ile nocy i dni poświeciłem) i nie powiem co jak co najwięcej nerwów popsuło ``sposobem gry swoim``, tu mieliśmy grać razem

nikogo nie bronie ,nikogo nie przyjmuje ,zaraz znów się wszystko popsuje

kółko wzajemnej adoracji ,to żadne wyzwanie , utrzymać problematyczny związek i go doprowadzić do szczęśliwego zakończenia to juz inna skala wyzwania
ale ok ,bez themajew,to bez themajew luz napisze jej ,że się na nia gniewacie i niech sobie robi z z tym co zechce

Ostatnio edytowany przez archangel (2008-05-31 19:11:05)

#8 2008-05-31 19:18:58

JAROVIT666

Rada ELITE VETERANS

11542410
Punktów :   

Dobra idę na powietrze już nic nie pisze nawet focha już nie można strzelić

#9 2008-05-31 19:35:49

archangel

ELITE V

2903606
Punktów :   

luzik moze na swieta Wam przejdzie

#10 2008-05-31 19:47:54

Pluszaczek

crash tester

7010210
Punktów :   

Ja się nie obrażam chcę tylko szczerych przeprosin dla nas wszystkich za obraźliwy post który był na forum VC nie wspominając że nazwała mnie idiotą to nie są zaszłości z s6 tu mówimy o sprawach obecnych z s5

#11 2008-05-31 20:49:25

heliakon - darsonix

ELITE V

Punktów :   

a ja i tak nie wiem o co chodzi;)
ma wiecie gdzie to wszystko. od początku każdy kto ma jakiekolwiek aspirację wobec mnie i graczy z którymi tu przyszedłem jest ok. każdy chce żebym był po jego stronie.
mi naprawdę nikt nie przeszkadza.

#12 2008-06-02 12:34:33

jack73

Admin

3594503
Punktów :   

Ja już niewiele  z tego kapuje
Najpierw nas obrzucano błotem, że chcemy budować - wyrzucono nas z coletivo (bany na konta, itp.)
Teraz większość z tych graczy, którzy nas atakowali chce przejść do nas, albo dogadywać się (NAPy, itp.)
No dobra mściwy nie jestem aż tak bardzo, popełnić błąd i przyznać się do niego (ewentualnie przeprosić)
potrafię to docenić. Mimo wszystko bliżej mi do tych graczy niż gumisi czy selekty. Jednak, jeżeli na forum
będą pojawiały się akty destrukcji powinniśmy usuwać graczy nie dostosowujących się do poleceń i zasad.
Koniec i kropka.

Siostry mamy tutaj niezły burdel!
Uważam, że powinna być jedna dyplomacja. 0 dyplomacji prowadzonej przez poszczególne sojusze/odłamy.
To Rada ma decydować z kim mamy NAP, wojnę i sojusz.
Pogłębia się tylko bałagan wkurzające to jest bo jeżeli tak ma to wyglądać to proszę o zwolnienie mnie z
funkcji dyplomaty = statysty ...

Widzę, że rekrutacja została uporządkowana, to może czas na dyplomację ?

http://travian.ping-timeout.de/sig4/pl5/13256.gif

#13 2008-06-02 13:18:54

heliakon - darsonix

ELITE V

Punktów :   

no to ją organizuj jako czołowy dyplomata
opacuj listę z kim mamy mieć wszyscy napy a z kim nie

#14 2008-06-02 13:31:34

jack73

Admin

3594503
Punktów :   

chodzi o zasady, nie ważne kto będzie prowadził dyplomację, ważne żeby pilnować zasad,
a teraz robicie moi drodzy totalny sponton, wyraziłem już swoje stanowisko, nie będę się powtarzał
chcecie mieć problemy to niech każdy sojusz prowadzi swoją dyplomację, ja już widziałem kiedyś jakie są
tego efekty ....

Każdy sojusz powinien umieścić w swoim profilu informację, że nie prowadzi własnej dyplomacji.
Jeżeli ktoś ma odmienne zdanie to proszę mnie przekonać bo ja mam niestety negatywne
wspomnienia i nie lubię popełniać dwa razy tych samych błędów.

http://travian.ping-timeout.de/sig4/pl5/13256.gif

#15 2008-06-02 15:27:26

archangel

ELITE V

2903606
Punktów :   

potwierdzam co do dyplomacji ,już to pisałem w innym temacie ,co do themajew ,to jeśli pluszaczek i jaro sie zgodzą,to podpiszemy napy i zacznie sie powoli współpraca,bez dostępu do forum,chyba ,ze osobny dział jak koalicja , myślę że jak dożyjemy do Świąt B.N. to całkiem się wyluzujecie napinacze z przedszkola  i przestaniecie się obrażać  na całe życie

poza tym wspomniałem też themajew , bo nie ukrywam ,że post pojawił się po mojej sugestii , żeby zrobili sobie jeden sojusz ,bo tyle rożnych to zbędna motanina

zostałyby nasze 3 + akademia tubylców i ich jeden ,jako podstawa koalicji ``gumisprecz``

• Index
  •  » Dyplomacja
  •  » Dyplomacja z ODT (sorry za nazwe,ale tak łatwiej) - co dalej piszczie
Dostałeś minusa ? Zajrzyj do Zasad, czy się należał

Stopka forum

RSS