Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
ELITE V
koga 08.08.08
brak tematu 21:09:42
cześć
gracz soren jest non stop atakowany
codziennie będe zrywał jeden pakt z elite
nie będe więcej prosił żadnego elite o nie atakowanie jakiegoś tytana
i niech mi nie pierdzielą że to była farma
bo w elitewięcej jest byłychfarm niż dobrych graczy
wczoraj poszedł pakt z hunter czy jak im tam
dziś elite spa
jutro olejna elite jak będą ataki
sami sobie róbcie porządek i trzymajcie narwańców za jaja
a nie to powalczymy
zawsze moge przerwać wojne z selektą i dołączyć do gumisi
może oni nie atakują sojuszników
komentowac co z tym fantem zrobić?
no jak gumisie szanują napy to ja już dobrze wiem...
jak szanują sojusze niestety nie wiem...
ciekawe czy tytanom tam dobrze?
I w ogóle to trwają już te negocjacje z Tytanami?
Grupa negocjacyjna działa?
ELITE V
nic sie nie dzieje ponieważ aktywnośc pionu zarządzającego jest wiecej niż mizerna.
ja przestałem działac nic się niestety nie dzieje lub nie wiem czy coś sie po prostu dzieje
o co do diabła chodzi? koga pisze że jeden gracz jest atakowany i on będzie zrywał pakt po pakcie
a ja się pytam co tytani robią od ponad 2 tygodni z naszymi graczami???? atak na ataku! a my co chwilę defy stawiamy i co chwilę słyszymy że jest zakaz odwetu!
ja się pytam dlaczego jest wogóle taka sytuacja?!
bo teraz najlepiej zwalić na kolejnych żeby po tym posprzatali
ps: w d... mam taką grę! skoro nie załatwiliśmy napów do tej pory a tytani się nie słuchają tego i atakują kiedy popadnie to wynika z tego że się już nie dogadamy. zostańmy ich farmami poprostu i tyle. Ja kasuję konto w takim układzie! bo albo gramy i mamy świetną zabawę albo liżemy im d...?
Ja chcę grać! To jest tylko gra, a jak mam wegetować to po gizda włażę na to konto codziennie?!
Ostatnio edytowany przez Silencer (2008-09-01 13:30:16)
ELITE V
1. zobacz datę mojego pierwszego postu
2. skoro grasz pokaż efekty tej gry. 3 raporty off z zeszłego tygodnia. nie powinno być problemu dla Ciebie przy Twoim popie masz pewnie z 300% wojska off.
3. działaj jak wiesz jak i potrafisz. nikt Ci tego nie broni przecież.
ad1: upssssss temat się odwierzył i nie zauważyłam...
ad2. niestety nie mam ofa 300% pownieważ ciagle robię defa pod tytanów. raportów nie podaję bo blisko mam tylko tytanów a był zakaz, na gumola nie jadę bo dł. droga i mnie z akcji wypisują jak widzą czas dojscia
Jeszcze raz sorki za zamieszanie w związku z pierwszym postem (i datą nieco zaległą) , co nie zmienia faktu że jestem wkurzona na obecną sytuację
nie ma się co wkurzać tylko ruszyć do działania
- grupe negocjacyjna powołać jak to było zamierzone i rozpocząć rozmowy
Z tytanami się dogadamy - czuje po kościach
I skończyć Z haremem - jak już zaczęliśmy...
Ogłosić oficjalne głośno rozmowy z tytanami - by było szumu dużo - że sie coś dzieje - to ataki może ustaną...
Wiecie z kim mamy rozmawiać u tytanów? Koga i jeszcze ktoś?
jesli nie ma kto to podejmę się rozpoczęcia rozmów...
I tak... to wszytko wiemy jaka jest koncepcja
I co teraz... pogadalismy se i tyle..
Droga mi zacznij gadac jak masz ochote jeśli o mnie chodzi - bo na dyplomacje i rade chyba nie mamy co liczyc.
A ja takiej sytuacji mam dosć! Ale sama nie bede sie zajmować tym bo mam prywatny konflikt z tytanami.

ELITE V
ja nie mam prywatnych konfliktów z nikim i nie wiem co sie dzieje ze dorośli ludzie nie potrafią sie dogadać.
ja sie poddaję.
nie chcę być w radzie która nie obraduje i nie rządzi.
mam konto skasować żebyście mnie z niej usunęli w końcu ?
Rada ELITE VETERANS
MI , zapytaj Jacka czy juz nie prowadzi rozmów -zeby nie mieszac , jesli nie - to masz i moje popracie.... W razie potrzeby klikaj , służe pomocą...
ps. grupa negocjacyjna "powstała" , tylko nie zostało to podsumowane... i nie okrzyknieto wyników ... ale to chyba nie stoi na przeszkodzie aby działać.
Ja z tytanami nie mam do czynienia w swojej okolicy. Jedyny tytan który jest chętnie udzieli mi błogosławieństwo i pomoże w walce z gumisiami...
Dla mnie walczyć, czy nie walczyć z tytanami nie ma większego znaczenia. Nie wszyscy tytani mają te same poglądy i nie wszyscy zaangażują się w ewentualną walkę.
oczywiście poczekam cierpliwie na jakieś głosy czy coś sie dzieje w tej sprawie... Qavel dobrze trafiłes ze tytanów nie masz za to Faraonzaj ma całkiem zatytanioną okolice, u invader zima w defie tez staneli tytani jakbyscie chcieli wiedziec... Moze udałoby się doprowadzić u nich do jakiegoś rozłamu? skoro wiemy ze niektórzy chca z nami a inni nie; Ale najlepiej byłoby ich wszystkich nakrecic na gumitki...
tak byłoby najlepiej najrozsadniej byłoby miec z nimi sztame i wyczyscic cwiartke z gumi i haremu
tyle ze nic sie nie dzieje w sferze dyplomacji w tym kierunku a oni zaczynaja nas atakowac