Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
crash tester
Sojusze:
+AMENO+
ELITESPA
++DLV
++ HAREM
LegA&HC
..ELITE.
ELITE N
ELITE S
ELITA
Pakty o nieagresji:
Tytani.Ż
Tytani.I
Tytani.R
Tytani.E
LegB&HC
ABC
1. i teraz tak po pierwsze sprawa ..ELITE. musi być rozwiązana
2. po drugie sojusze LegA&HC i LegB&HC współpracują częściowo z Gumisiami i podziękowałbym im za współpracę
3. po trzecie zawiązałbym sojusz z ABC aby podkreślić antygumisiowość
4. po czwarte co dalej z ELITESPA jakieś działania włączanie mieszanie wyje..
5. czy rozmawiać z Selektą ma sens bo mogę
6. jak układa się współpraca z Tytanami
7. co z IR i Saints można by z ich głównymi podpisać sojusze lub napy na początek
Rekrutant ELITE VETERANS
1. jak najbardziej za
2. najpierw ich trochę postraszyć... ja nie przyniesie efektu koniec z napami
3. kiedyś była o tym mowa, i jak wtedy jestem jak najbardziej za tym.
4. tu byłbym za połączeniem ich z nami... tylko na początku ..Elite.
5. jak dla mnie chyba nie
6. atakują czasami naszych, ale wszystko się ładnie wyjaśnia dla mnie OK
7. nie wiem czy to ma sens puki co unikał bym mieszania się w inne ćwiartki. zrobimy sobie tylko niepotrzebnych wrogów...
1. nie wiem czy trzeba coś na silę robić , może po prostu czekać aż co mądrzejsi sami się poprzenoszą
np. napisać na forum , który z graczy .ELITE.. gdzie ma trafić według reorganizacji (tak , żeby w oczy biło mocno ) i ... czekać
2.nic z tego nie ma , jak współpracują z gumi to olać , obojętne mi, można zerwać pakt
3.obojętne mi
4. ktoś powinien ich tak samo porozdzielać po skrzydłach, jeśli chcą, a jak nie to nie wiem , ale chwały z nich nie mamy (czyli co lepsi do skrzydeł ,gorsi do akademii i po czasie out)
5. raczej na nic nie pójdą , próbować możesz , ja osobiście przynajmniej jedną osobę muszę jeszcze potrącić za jakiś czas
6. themajew dalej czeka na odp. na swoje pw OD WAS, miałem z nią pogadać na gg(obiecałem jej, że w piątek),ale w sumie to nie wiem co mogę uzgodnić , bo jaro już ``po Haremie`` był zły i teraz jakbym mu z asią koalicję zrobił to mógłby się wkurzyć, zwłaszcza ,że ma piekielne plany ich dojechać ,pytanie czy do końca serwa się obrobimy
7. ja nie wiem czy oni wykazują zainteresowanie ,jak sami mają to w nosie ,to bym to też na razie ``olał``
temat przeniosłem , bo tam gdzie był to perko też chyba ma wgląd
btw takie info :
" Aspirine 13.07.08
RE: brak tematu 22:29:04
Hello
Przekażę sprawę do Wyższej instancji (nie jestem władny by podejmować decyzję sam).
Liczę że nawiążemy współpracę.
Pozdrawiam i do zobaczenia (przeczytania? nie wiem co napisać )
PZDR
Zebraliśmy się w kilka sojuszy, mianowicie: SAINTS, IR, Unia, My, prawdopodobnie ABC. Utworzyliśmy wspólne forum na którym zalogowani są gracze w/w sojuszy. Na forum będzie omawiać i organizować wspólne akcje deff, off i inne formy współpracy. Do współpracy chciałbym zaprosić Was.
Bardzo proszę o odpowiedz, pozdrawiam i życzę sukcesów.
Nosferatu. "
Dwie informacje:
Ad.2. Róznie to jest z ta współpraca, strona HSC (ogólnie HS*) chciało sie zblizyc do gumisi, ale gumisie ich jadą ... LEgio wiem, ze
wspolpracuje, zreszta pisali tez do mnie ze chca zintensyfikowac akcje na gumisie, wiec ...
Ad.4. ELITESPA - beda sie rejestrowac na forum, poprosiłem Marcina a utworzenie dla nich działu, tym samym zaczynamy integrację
Ad.7 Co do ABC - to trochę trzeba z nimi popracować .., IR w sumie juz możemy sojusz podpisać ....
Co do selekty - wyłączenie ich z koalicji gumisi to już by było coś - np. neutralność
My wtedy chop na gumijagodziarzy - prosta zasada, walczyc z jednym wrogiem w danej chwili ...
alimor 21:01:50
Naryanah 21:01:00
coz
Naryanah 21:01:04
koniec wspolpracy
Naryanah 21:01:13
Piotr skatasował wioske mojego czlowieka
alimor 21:02:30
Naryanah 21:01:47
dzis rano
Naryanah 21:01:57
wasz czlowiek złamał postanowienia o pokoju
Naryanah 21:02:05
katasując nową osade mojego czlowieka ładnie zrobiłem
?
ELITE V
zaś syf....
archangel napisał:
alimor 21:01:50
Naryanah 21:01:00
coz
Naryanah 21:01:04
koniec wspolpracy
Naryanah 21:01:13
Piotr skatasował wioske mojego czlowieka
alimor 21:02:30
Naryanah 21:01:47
dzis rano
Naryanah 21:01:57
wasz czlowiek złamał postanowienia o pokoju
Naryanah 21:02:05
katasując nową osade mojego czlowiekaładnie zrobiłem
?
Opanuj się Piotrek
Mało mamy problemów na głowie ?

na głowie mi chcieli cropa stawiać(wczraj stwierdziła, że to ich teren tak jakbym to ja był na wygnaniu u nich)
, jeszcze jeden (postawiony u mnie c15) do skasowania, ale to potem ,bo będzie trudniej , bo już jest 200 popa
crash tester
Ja powiem tak Piotrek uważaj na pierwszą wioskę i miej defa w pogotowiu Narayanah dużo gada i coś tam się wygadała choć w przejęcie jeszcze nie wierzę ale chwasty musisz wyrywać bo Cię zduszą i tu przyznaję Ci rację
Marcin L napisał:
A jaki będzie efekt ? ---> Wojowanie z Haremem z którym sam chciałeś paktu
chciałem , bo wierzyłem , że coś nam to może dać , jednak umiem się przyznać do błędu i stwierdzam , że jedyne co nam to może dać to zaszkodzić ,bo element nadaje się do wytępienia
na aktualną chwilę zmieniłem zdanie i wolałbym koalicję z tytanami , a nie z haremem , przynajmniej walczą i nie robią prowokacji wchodząc mi na głowę
dziś po południu jak rozmawiałem z themajew , to ona chce koalicji i wspólnej walki , a co daje nam harem ? gumisie jada z nimi jak z cielętami na rzeź , popełniłem błąd miotając się w szukaniu wzmocnienia , bo powiedzmy sobie szczerze , że stoimy w miejscu (można powiedzieć nawet cofamy się - kasowane konta) , gdy inni ciągle się wzmacniają , ``rozwój w stronę haremu`` okazał się chybiony i to nie dlatego, że mi to osobiście nie pasuje , tylko nie rokuje on dalszych kroków, ani znaczącego wzmocnienia
powiem więcej całość mogłaby mimo wszystko zostać w tych torach (do jakiegoś momentu) , nawet bez specjalnych efektów w postaci wzmocnienia nas, ale czytam co napisał Pluszaczek i mam wrażenie , że dalej hodując ten element , to sobie i tylko sobie szykuję zagładę (to już przerabiałem - teraz się cieszę ,że zniszczyłem tego cropa , wiele innych lokalizacji też powinno było dawno oberwać) , bo ich się nie poskromi później , a jak widać będzie coraz więcej starć , właściwie ,to nie wiem jak sprawę w tej chwili rozegrać bo w koło pełno gumisi itp. ze wszystkimi nie wygram , a na sprawie zyskuje rozwijający się harem
jak znowu odpuszczę gumisiom i oni dojadą harem ,to znów oni za bardzo się rozwiną , dalsze balansowanie na granicy też nic nie daje - obi strony się rozwijają , w końcu może być jeszcze gorzej ...
Atnem 16.07.08
brak tematu 11:20:56
Czesc
Mam taka sprawe, dzisiaj rano zaatakowal mnie gracz Naryanah z osady 98/21 , on jest z sojuszu ++HAREM , z tego co wiem to jestesmy sojusznikami. Napisalem mu otym , on stwierdzil ze doskonale otym wie i nie zamierza mi oddac surowcow. Nasuwa sie pytanie, oco tu chodzi